November is weggeefmaand op BoonBlogt!
Elke week maak je kans op een van de twee exemplaren van een kookboek dat ik weg mag geven. Wat moet je daarvoor doen? Niet veel-😊
*Je volgt mij op het sociale mediakanaal waarop je deze blog leest.
*Reageer door te zeggen dat je het boek wilt. Een reden opgeven is niet nodig!
 
De Winkler keukenprins -Pierre Winkler (uitgeverij Citrus, 29.95)
Pierre Winkler was docent klassieke talen en heeft koken als grote hobby. Inmiddels geeft hij geen les meer maar legt hij zich volledig toe op koken en receptuur bedenken. Dat resulteert in een bijzonder origineel boek. De titel De Winkler keukenprins is een leuke woordspeling met zijn naam die verwijst naar de encyclopedie.
Het boek is ingedeeld in seizoenen en telkens voorzien van een suggestie om een geheel menu op te bouwen met een aantal bij elkaar passende recepten, ook aan de opbouw van het bord wordt aandacht gegeven.
De voornamelijk vegetarische recepten zijn absoluut vernieuwend te noemen. En grondig beschreven, na een aantal basisrecepten: mayonaises waaronder auberginemayonaise(!), brood, puree, diverse aardappelbereidingen volgen de recepten. Gefrituurde asperges met geroosterde courgette, Hollandse aardappelkoekjes met spiegelei, furikake en gember, tomatensalade, of snijbietpizza met oesterzwam. Kerstomaatjes en salade van snijbiet.
Het boek bevat geen foto’s maar fraaie illustraties.
 
 
Ik mag 3 exemplaren van De Winkler keukenprins weggeven. Deze winactie loopt van 11-11 tot en met 16-11, donderdag 17 november maak ik de winnaars én een nieuwe winactie bekend!
Succes!

Hoeraaaaa!!

De winnaars van De Winkler keukenprins zijn:

  • Pieter -StoriesGuy via twitter
  • Hanneke- Bos Smallenga – facebook
  • Gabi van Duin via website
  • Allen van harte gefeliciteerd, mail je adres gegevens naar jokeboon@evatekst.nl dan komt het boek zsm naar je toe!

Niet gewonnen? Niet getreurd, morgen staat er weer een nieuwe winactie op boonappetit!