bespaar met boon

Een nieuwe rubriek op Boonappetit.nl, waarin je budgettips op verschillende gebieden kunt vinden.

Dit om de alsmaar stijgende inflatie een beetje de baas te blijven. Dat deze tips vaak ook heel duurzaam zijn, dát is natuurlijk mooi meegenomen.

Voor Trouw werd ik 22 april geïnterviewd en daar gaf ik allerlei tips over besparen en hoe van weinig ‘iets’ te maken.

 

Ook in mijn kookcolumn in Trouw geef ik regelmatig budgettips. Maar omdat ik meer tips heb dan ik daar kwijt kan, bedacht ik deze rubriek. Met de oproep op social media, in de krant en alhier om mij jullie tips toe te sturen. In de hoop dat op deze plek een verzameling van de beste bespaartips zal ontstaan. Want wie niet rijk is, moet slim zijn!

Heb jij ook een tip of truc om energie of geld te besparen? Mail me: jokeboon@evatekst.nl

Koekenpan granola

verscheen eerder in Trouw (10-01-2023) Op grauwe dagen droom ik graag weg. Dan droom ik van Cyprus, waarnaar ik graag op vakantie ga en op slag word ik vrolijk. Op Cyprus staan overal langs de kant van de weg middelgrote bomen met een stevige stam, wijde takken met...

Boons Budget Kerstrecepten

Boons Budget Kerstrecepten

Boons budget kerstaanloop in 9 delen De afgelopen 9 weken gaf ik in mijn kookcolumn in dagblad Trouw telkens een recept voor een budget en vegan kerst. De recepten kun je naar wens met elkaar combineren tot een betaalbaar en lekker kerstmenu. In dit blog zet ik ze...

Aflevering 4. Bespaar met Boon -tips van lezers.

Met onregelmatige regelmaat beloofde ik om hier een blog met besparingstips te geven. De vorige blog is alweer een tijd geleden, dus hoogste tijd voor een nieuwe lading tips en trucs! Heb jij een tip, truc of ander slim idee om te besparen en wil je dat delen? Leuk,...

Bespaar met Boon aflevering 3: tips van lezers

Erg leuk en verrassend: de vele tips die ik via mail en social media van jullie kreeg op mijn oproep voor budget en besparingstips. In deze aflevering deel ik er een aantal met je op het gebied van boodschappen doen en koken. In de volgende aflevering volgen nog meer...

Bespaar met Boon -aflevering 2 Boodschappen

Vandaag krijg je bespaartips en trucs die handig zijn bij het boodschappen doen. -Pin 1x per week wat je uit kunt geven en hou je daar aan. -Koop een boodschappenkarretje en doe lopend boodschappen. Draag aan iedere arm een tas of ga met de fiets. Zo spaar je meteen...

Bespaar met boon aflevering 1

Bespaar met boon aflevering 1

Een nieuwe rubriek op Boonappetit.nl, waarin je budgettips op verschillende gebieden kunt vinden. Dit om de alsmaar stijgende inflatie een beetje de baas te blijven. Dat deze tips vaak ook heel duurzaam zijn, dát is natuurlijk mooi meegenomen. Voor Trouw werd ik 22...