November is weggeefmaand op BoonBlogt!
Elke week maak je kans op een van de twee exemplaren van een kookboek dat ik weg mag geven. Wat moet je daarvoor doen? Niet veel-😊
*Je volgt mij op het sociale mediakanaal waarop je deze blog leest.
*Reageer door te zeggen dat je het boek wilt. Een reden opgeven is niet nodig!
 
We beginnen met de Veganbijbel van bietburger tot chocolademousse en van pompoenlasagne tot kaneelbroodjes van The Green Happiness (uitgeverij Carrera Culinair, 33.99 euro)
Of je nu een beginnend of een doorgewinterde veganist bent: in de Veganbijbel is voor iedereen iets lekkers te vinden van basisrecepten, weetjes hoe je eieren en zuivel kunt vervangen, naar ontbijtrecepten, taarten, muffins, cakes koekjes, snacks, sauzen en spreads, salades en bowls, wraps en sandwiches, soepen, avondmaaltijden, pizza’s, broden en hartige taarten tot en met drankjes en desserts aan toe. Een complete Bijbel die je alle handvaten geeft om verantwoord en lekker vegan te eten.
Ook een seizoenkalender ontbreekt niet. Om je een idee te geven wat je kunt verwachten noem ik ontbijttaart met bessen, kurkumamuffins, notenpasta, linzensalade met rucola, aubergines gevuld met quinoa of kikkererwtenwraps met pompoen.
Deze winactie loopt van 3 november tot en met 10 november. 11 november maak ik de winnaars bekend.

Hoeraaa!

Het aantal deelnemers aan deze winactie was overweldigend. Het liefst had ik iedereen een boek laten toesturen.
Ieders naam had ik op een klein briefje geschreven en in een grote vaas gedaan. Zojuist trok ik 2 lootjes:
Franita Visser (via twitter) en Karen Herder (instagram)
Gefeliciteerd! Stuur mij je adresgegevens en de Veganbijbel komt naar je toe,

Nieuwe winactie(!), vanmiddag zet ik een nieuwe winactie online waarbij je kans maakt op 1 van de 3 kookboeken die ik mag verloten.