November is weggeefmaand op BoonBlogt!
Elke week maak je kans op een van de twee exemplaren van een kookboek dat ik weg mag geven. Wat moet je daarvoor doen? Niet veel-😊
*Je volgt mij op het sociale mediakanaal waarop je deze blog leest.
*Reageer door te zeggen dat je het boek wilt. Een reden opgeven is niet nodig!

Deze week mag ik twee exemplaren van Quick + Slow Vegetarische recepten voor drukke werkdagen en relaxte weekenden van The Green Kitchen weggeven. David Frenkel en Luise Vindahl (Becht, 25.99 euro)

David Frenkel en Luise Vindahl vormen samen The Green Kitchen, een immens populair en prijswinnend blog op social media én zijn de auteurs van diverse succesvolle vegetarische boeken. De kleurrijke recepten met een originele en altijd gezonde maar vooral smakelijke inslag worden door Luise gestyled en door David gefotografeerd. Dat levert prachtige foto’s op. Ze komen uit en wonen afwisselend in Denemarken en Zweden. Ze hebben inmiddels drie kinderen die je in de boeken mee ziet groeien. Omdat ze zelf ouders zijn van jonge kinderen kennen ze de grillen en grollen van kinderen in combinatie met eten. Dat nemen ze mee in hun werk dat absoluut kidsproof is. De recepten zijn vegetarisch en een groot aantal is zelfs vegan. Bij de vegetarische gerechten geven ze aanwijzingen hoe je deze kunt veganizen.

In Quick + Slow staan recepten voor drukke werkdagen waarin je weinig tijd hebt(Quick) en voor relaxte weekenden waarin je meer tijd hebt (Slow) op het menu.

Het boek begint met de *Voorraadkast, smaakmakers om op voorraad te maken zoals kimchi, currypasta’s, groentebouillon of zuurwaren gevolgde door *Ochtend waarin heerlijke ontbijt of brunchrecepten zoals wafels, granola of chocladewafeltoast met granolapasta voorbijkomen.

Zweedse ovenpannenkoek met seizoengroenten, hak-, snijd-, en husselsalade, of yoghurt-haverplatbrood met beleg in *Quick, of recepten uit *Slow zoals hasselbackaardappels+ boerenkool in saffraandal. Ook aan snelle en minder snelle zoete gerechten wordt ruim aandacht geschonken zoals een variatie op de kaneelbroodjes.

Deze winactie loopt van 24-11 tot en 30-11, donderdag 1 december maak ik een nieuwe winactie bekend!
Succes!

Hoeraaa! De gelukkige winnaars zijn: Els Poser en Marianne Brouwers,

Stuur je naam en adresgegevens naar jokeboon@evatekst.nl dan komt Quic + Slow zo snel mogelijk naar je toe.

Niet gewonnen? Niet getreurd, morgen staat er weer een nieuwe winactie op Boonappetit!