Boon blogt

 

Specerijenbijbel

Misschien heb je net zoals ik lades vol met kruiden- en specerijenpotjes. Veel daarvan gebruik ik regelmatig maar van sommige vraag ik me af: waarom en waarvoor kocht ik deze en kan ik ze gebruiken? Op die vraag vind ik voortaan het antwoord in de onlangs verschenen...

Toetjesbijbel, is een musthave + recept

Toetjesbijbel, is een musthave + recept

Rutger van den Broek is inmiddels een fenomeen Ên een autoriteit op het gebied van bakken en het maken van andere zoete heerlijkheden. Hij won natuurlijk niet voor niks de eerste editie van Heel Holland Bakt in 2013. Sindsdien schreef hij menig kookboek waarbij bakken...

Groente in de hoofdrol

drie kookboeken nader bekeken De stapel op mijn bureau groeit, er verschijnen zoveel kookboeken! Om je te inspireren voor de aankomende decembermaand breng ik graag de volgende boeken onder je aandacht. Boeken die ik alle drie van harte(!) aanbeveel omdat ze een...

Emmen aan tafel

Wie in de enorme tsunami aan kookboeken die er momenteel verschijnen, een kookboek in eigen beheer uitbrengt, heeft mijn bewondering. Zie er tussen al dat geweld en promotiemachinerie maar eens tussen te komen Ên het boek onder de aandacht te brengen. Sumitra Naren en...